Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako jokin? Lue ne useimmiten kysytyt kysymykset

Miksi valitsisin juuri Bellierin mopoautokseni?

Bellierissä on turvallinen ja vahva lasikuitukori toisin kuin kilpailijoilla jotka käyttävät muovista tehtyjä koreja. Auto on ehdottomasti yksilöllisempi ja tyylikkäämpi ratkaisu kun kilpailijoiden vastaavat mallit.

Onko Bellier sitten hyvä valinta ja hintansa väärti?

Ehdottomasti! Itse asiassa Bellier B8 on kalliimpi valmistaa kuin muut merkit, johtuen tukevasta lasikuidusta ja käsityön määrästä valmistuksessa, ja se on silti kilpailijoitaan edullisempi. Verrattaessa Bellier mopoautojen euroopan ja suomen hintatasoa suomessa on muita maita edullisemmat Bellierit ja ne myydään täällä alle tehtaan ohjehintojen. Muilla merkeillä taas suomen hinnat ovat euroopanhintoja korkeammat. Bellierin edullisen hinnan suomessa mahdollistaa se että yrityksemme ei käytä hintoja nostattavaa jälleenmyyntiverkostoa vaan välitämme autot suoraan Ranskan tehtaalta asiakkaalle omista Espoon ja Porin toimipisteistämme.

Miksi sitten suurimmat kilpailijat käyttävät muovisia koreja mopoautoissaan?

Muovinen kori on huomattavasti edullisempi valmistaa, eikä se vaadi käsityötä siinä määrin kuin lasikuitukori. Tosin tämä näkyy myös kestävyydessä. Lasikuitu koostuu tuhansista pienistä lasisäikeistä jotka on liimattu yhteen. Mopoauto ei tietysti yllä turvallisuudessa lähellekään henkilöautoa johtuen ajoneuvoluokan painorajoituksista, mutta mopoautojen kategoriassa lasikuitu on ehdottomasti muovia tukevampaa.

Toimiiko Bellierin huolto paikkakunnallani?

Bellier huoltopisteitä on tällä hetkellä suomessa yli sata, joten paikkakunnaltasi, tai sen läheisyydestä löytyy varmasti valtuutettu huoltopiste. Katso huoltopisteluettelo www.rally.fi/huolto

Joutuuko varaosia odottamaan viikkoja kuten joillain mopoautomerkeillä?

Bellier varaosavarastomme kattaa useita tuhansia osia heti toimitukseen, ja se käsittää kaikki kuluvat ja usein tilatut osat. Mikäli jokin osa hajoaa jota ei ole juuri sillä hetkellä varastossa voidaan se tilata lentorahtina Ranskasta.

Otatteko vanhan ajopelini vaihdossa?

Otamme kyllä vaihdossa skoottereita, mopoja, mönkijöitä, moottoripyöriä, henkilöautoja jne. Välirahatarjouksen saat myyjiltämme.

Mitä toimituskulut sisältävät?

Toimituskulut sisältävät auton rahdin Ranskasta Suomeen, luovutushuollon, ajoneuvon rekisteröinnin, varoituskolmion, talvisaikaan mahdollisen talvirenkaiden allelaiton jne.

Mitä eroa suomessa myytävillä ja keski-euroopassa myytävillä autoilla?

Bellier Automobiles valmistaa suomessa myytävät autot nimenomaan pohjoismaisiin olosuhteisiin. Tämä käsittää useita kohtia kuten puhallinjärjestelmän räätälöinnin talvea silmälläpitäen, pyörienlaakeroinnin, polyuretaanipuslat jne. Ajoneuvoille tehdään myös maahantuojan toimesta laaja luovutushuolto joka käsittää yli 50 tarkastuskohtaa sekä koeajon.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!