Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako jokin? Lue ne useimmiten kysytyt kysymykset

Miksi valitsisin juuri Bellierin mopoautokseni?

Bellierissä on turvallinen ja vahva lasikuitukori toisin kuin kilpailijoilla jotka käyttävät muovista tehtyjä koreja. Bellier myös käyttää huippuvarmaa Japanilaista Yanmar moottoria joka on kokonsa puolesta lämpimin talviolosuhteisiin saatavilla olevista moottoreista.

Miksi Bellier on edullisempi kuin muut hyvin varustellut mopoautot, onko se heikompi?

Ei ole. Itse asiassa Bellier B8 on kalliimpi valmistaa kuin muut merkit, johtuen tukevasta lasikuidusta ja käsityön määrästä valmistuksessa, ja se on silti kilpailijoitaan edullisempi.

Tämän mahdollistaa se että yrityksemme ei käytä jälleenmyyntiverkostoa vaan välitämme autot suoraan Ranskan tehtaalta asiakkaalle omista Espoon ja Porin toimipisteistämme.

Miksi sitten suurimmat kilpailijat käyttävät muovisia koreja mopoautoissaan?

Muovinen kori on huomattavasti edullisempi valmistaa, eikä se vaadi käsityötä siinä määrin kuin lasikuitukori. Tosin tämä näkyy myös kestävyydessä. Lasikuitu koostuu tuhansista pienistä lasisäikeistä jotka on liimattu yhteen.

Toimiiko Bellierin huolto paikkakunnallani?

Bellier huoltopisteitä on tällä hetkellä suomessa yli sata, joten paikkakunnaltasi, tai sen läheisyydestä löytyy varmasti valtuutettu huoltopiste.

Joutuuko varaosia odottamaan viikkoja kuten joillain mopoautomerkeillä?

Bellier varaosavarastomme kattaa useita tuhansia osia heti toimitukseen, ja se käsittää kaikki kuluvat ja usein tilatut osat. Mikäli jokin osa hajoaa jota ei ole juuri sillä hetkellä varastossa voidaan se tilata lentorahtina Ranskasta.

Otatteko vanhan ajopelini vaihdossa?

Otamme kyllä vaihdossa skoottereita, mopoja, mönkijöitä, moottoripyöriä, henkilöautoja jne. Välirahatarjouksen saat myyjiltämme.

Mitä toimituskulut sisältävät?

Toimituskulut sisältävät auton rahdin Ranskasta Suomeen, luovutushuollon, ajoneuvon rekisteröinnin, varoituskolmion, talvisaikaan mahdollisen talvirenkaiden allelaiton jne.

Mitä eroa suomessa myytävillä ja keski-euroopassa myytävillä autoilla?

Bellier Automobiles valmistaa suomessa myytävät autot nimenomaan pohjoismaisiin olosuhteisiin. Tämä käsittää useita kohtia kuten puhallinjärjestelmän räätälöinnin talvea silmälläpitäen, pyörienlaakeroinnin, polyuretaanipuslat jne. Ajoneuvoille tehdään myös maahantuojan toimesta laaja luovutushuolto joka käsittää yli 50 tarkastuskohtaa sekä koeajon.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!